Magazijn wisselstukken & accessoires

Beschikbaar in 48 uur bij Dacia Brussels Drogenbos en in 72 uur bij Plein, Meiser en Zaventem nadat de betaling is voltooid en afhankelijk van beschikbaarheid. In het geval dat we contact met je moeten opnemen voor aanvullende informatie, kan dit de verwerkingstijd beïnvloeden.

Bezorg ons je gegevens

Het vergt maar enkele seconden tijd en zo kunnen we je beter helpen.
No worries, we sturen je geen spam. Jouw gegevens zullen ook niet gedeeld worden met derden.

Verzamellocatie *

Ons retourbeleid: Je kunt een artikel binnen 5 dagen retourneren vanaf het moment van ophalen, bij Dacia Drogenbos, als het onderdeel niet is gemonteerd en nog steeds in de originele verpakking zit.

Ik aanvaard dat Renault Brussels en Renault België Luxemburg later via e-mail contact met mij opnemen voor enquêtes, informatie over nieuwe producten of aanbiedingen. Bij elke mail krijg ik de mogelijkheid de communicatie te beëindigen.

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van Renault Brussels en Renault België Luxemburg worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres privacy.gdpr@renaultbrussels.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault Brussels, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Pleinlaan 21 en Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van Renault Brussels en Renault België Luxemburg worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen.

* Verplichte velden